Luna cadourilor – prilej de bucurie

idei de cadou 1

Cunoastem cu totii panica insuflata de intrebarea “Ce sa ii iau?” Tocmai de aceea ne-am gandit sa va sarim in ajutor cu cateva ponturi, inspirati fiind de discutiile purtate cu prietenii nostri mai mici, care, uneori usor de pacalit, isi exprima nesuspiciosi dorintele. Sa incepem asadar:

Cutie muzicala sau carousel (le face pe amandoua, se invarte si canta chiar frumos)

idei de cadou 1

Corturi handmade disponibile pe Little Dreamer, pagina de Facebook

idei de cadou 2

Micul explorator are nevoie de orientare. Iata un glob pamantesc de efect, de la Mobexpert

idei de cadou 3

Dezvolta-i imaginatia cu jucariile LEGO

idei de cadou 4

A vazut Mad Max ultimul episod? Perfect! Vrea sa fie precum aricii desertului? Mai mult decat perfect! Iata ce-i trebuie! Rucsac Madpax disponibil pe madpax.com livrat gratuit de sarbatori!

idei de cadou 5

Ii place sa citeasca? Iti place sa-i citesti? Iata cea mai sensibila carte pe care am citit-o in copilarie! Ti-o ofera Editura RAO!

idei de cadou 6

E sportiv ca tatal lui? Fa-i sa se joace impreuna cu un panou de baschet pe masura lui! Cauta in magazinele de jucarii daca nu ai drum la Jumbo Toy Store!

idei de cadou 7

E detectiv, magician, misterios, ii plac provocarile, e ambitios? Cutia ferecata, disponibila pe Mormi.ro are 10 usi x 10 incuietori diferite care ii pot distra si provoca pentru perioade lungi de timp. Copiii vor fi amuzati si fascinati concentrandu-se sa gaseasca singuri modalitati de manevrare. In plus, e lucrata manual!

idei de cadou 8

idei de cadou 9

Ii place magia? Atunci ofera-i praf de stele sub forma de nisip kinetic disponibil pe merlinstore.ro

idei de cadou 10

E un copil cool, mereu la moda, iubitor de vestimentatie? Fuga la magazinul Anastasia & The Funky Twins, fie online, fie pe Str Benjamin Franklin langa Lido unde gasesti tot ce-ti trebuie!

idei de cadou 11

Sanie cu zurgalai n-am gasit, insa minunea asta de sanie bullet seat e disponibila pe bestkids.ro

idei de cadou 12

Ii plac jocurile pe calculator? A aparut Play Station 4 impreuna cu jocul Star Wars intr-o editie limitata. E rost de disputa intre parinti si copii dar merita!

 

idei de cadou 13

Sau daca e gurmand si vreti un cadou pentru intreaga familie, SportyChoco face minunatii raw vegane precum delicioasa casuta de mai jos!

idei de cadou 1

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *